Võrkpalli turniir Mulgi valla noortele

JUHEND
VÕRKPALLI TURNIIR MULGI VALLA NOORTELE 2024
 
1. EESMÄRK JA ÜLESANNE
Võistlus viiakse läbi võrkpalli populariseerimiseks noorte hulgas.
 
2. VÕISTLUSTE LÄBIVIIMISE AEG JA KOHT
12.07.2024 algusega kell 12, Karksi-Nuia staadioni liivaväljakul.
 
3. REGISTREERIMINE
Turniirist osavõtuks saab registreeruda aadressil skhalliste@gmail.com ning 12.07.2024 kohapeal kell 11.30-ni. Kui sul puudub võistkond aga soovid mängida siis kirjuta ning tule võistluspäeval varem kohale.
 
4. VÕISTKONNAD
Võistkonda saavad kuuluda mängijad kes elavad või õpivad Mulgi vallas. Võisteldakse kahes eraldi vanusegrupis: 12.-14. aastased ja 15.-17. aastased mängijad ning eraldi poisid ja tüdrukud. Kui võistlusgrupis on alla 2 võistkonna siis grupid liidetakse. Võistkonda võib kuuluda kuni 6 liiget, väljakul 4 liiget. Varumängijate puudumisel on mängija vigastuse tõttu turniiri käigus mittekomplektseks jäänud võistkonnal õigus mängida turniir lõpuni nn „0-mängijaga" ehk tühi koht, mis liigub asetusega kaasa, sh 0-mängija servimise korral läheb punkt vastasele.
 
5. VÕISTLUSSÜSTEEM JA MÄNGUREEGLID
Mängitakse vastavalt rahvusvahelistele saalivõrkpalli võistlusmäärustikele. Võistlussüsteem selgub peale registreerumist.
 
6. AUTASUSTAMINE
Turniiri kolmele paremale võistkonnale on auhinnad.
 
7. ÜLDEESKIRJAD
Võistlus on võistkondadele tasuta. Võistluste korraldaja on MTÜ Spordiklubi Halliste, toetaja Mulgi vald ja Kohaliku Omaalgatuse Programm.