Ühinenud omavalitsuste Abja, Halliste ja Karksi valla ning Mõisaküla linna kodulehed on leitavad aadressidelt:
Abja vald http://www.abja.ee/  
Halliste vald http://www.halliste.ee/  
Karksi vald http://www.karksi.ee/
Mõisaküla linn http://www.moisakyla.ee/

Kodulehtedel on informatsioon uuendatud kuni 27. aprillini 2017. a.
« Tagasi

Lõuna-Eesti toidukonverents Pollis

Tartu Ärinõuandla, Tartu Teaduspark ja EMÜ Polli Aiandusuuringute Keskus koos Lõuna-Eesti toiduvõrgustikega korraldavad ühiselt juba teist korda Lõuna-Eesti toidukonverentsi, mille teemaks seekord INNOVATSIOON – ALLIKAD JA LAHENDUSED. Konverents toimub 21. septembril, Pollis, Viljandimaal.

Esimene konverents „Hea SISU paremasse VORMI" keskendus pakendi ja reklaamiga seonduvatele teemadele ning toimus eelmise aasta septembri alguses. Huvi oli suur.

Selleaastasel konverentsil tutvustatakse väikestele ja keskmistele toidutootjatele, -pakkujatele kõiki võimalikke teaduskoostööpartnereid ja rahastusvõimalusi. Mõistagi on konverentsi üheks eesmärgiks ka Lõuna-Eesti toiduasjaliste kokku toomine, sest jõud peitub koostöös, mitte konkurentsis!

Konverentsi esialgne päevakava:

9.30 kohvipaus ja kogunemine

10.00 Tervitussõnad – 10min

10.10 -12.15 Koostöövõimalused teadus- ja arendusasutustega:

Eesti Maaülikool – Toidulabor ja Polli

BioCC OÜ

Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus (TFTAK)

ADAPTER

TTÜ Keemia ja biotehnoloogia instituudi toidutehnoloogia osakond

Tartu Biotehnoloogia Park

Keskmiselt 20min ettekanne + 5min

12.15 – 13.15 Lõuna (buffee)

13.15 Ettevõtja lugu – Pille Pokk, HELEN helbed – tootearenduslugu koostöös BioCC OÜga – 20 + 5min

13.40 Ettevõtja lugu koostööst TFTAK-iga

14.00-15.30 Teaduskoostöö rahastamise võimalused (a 20 + 5 min):

Maaelu Ministeerium + Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet (PRIA)

SA Eesti Teadusagentuur (ETAG) (nutika spetsialiseerumise toetus, sh tervist toetav toit)

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS)

15.30-15.50 kohvipaus, õunte degusteerimine.

15.45 – 16.45 – töö sektsioonides

I sektsioon: võimalus saada konsultatsiooni erinevatelt teadus- ja arendusasutustelt, rahastusasutustelt.

II sektsioon: külastus Polli kompetentsikeskuses.

Konverentsi osalustasu 17 EUR, millega kaetakse osaliselt toitlustuskulud.

Registreerimine ja lähem info Lõuna-Eesti toidukonverentsi kodulehel www.arinouandla.ee/toidukonverents